Borba za pojačanje: Seol sanja da zaigra u Zvezdi

Seol
Guliver/Foto von Mohammad Karamali/DeFodi

Crvenoj zvezdi je potreban bek, Jong-Vu Seol želi u Srbiju, ali trener Ulsana Mju-Bo Hong i dalje ne dozvoljava! Transfer reprezentativca Južne Koreje je u magli, a jedino što daje optimizam upravi sa Marakane je želja igrača da dođe.

Po završetku učešća na Azijskom kupu, gde je sa Južnom Korejom eliminisan u polufinalu od Jordana, Seol je govorio o ponudi Crvene zvezde.

Povezano

„Oduvek sam sanjao da zaigram u Evropi, imam ponudu, ali iz kluba su mi rekli da ne mogu da dozvole transfer“, rekao je Seol.

Seol je odigrao sve utakmice za Južnu Koreju na Azijskom kupu, isticao se prodorima i asistencijama, a poseban kvalitet je mogućnost da može da igra na oba boka. To je Crvenoj zvezdi baš potrebno posle povremenih povreda Nedeljkovića i Rodića.

ESPN je Seola uvrstio u idelni tim Azijskog kupa, a takvo priznanje dobio je vezista Crvene zvezde In-Beom Hvang od „Sofaskora“.

Šef struke Ulsana ne želi da se odrekne Seola jer je reč o najstandardnijem i najkorisnijem u ekipi prilikom osvajanja titule u 2023. godini. Ugovor mu ističe tek u decembru 2025, pa se o svemu pitaju klub i trener.

Čeka se definitivan rasplet, nema još mnogo vremena i obećavajućih najava za Crvenu zvezdu.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!