„Čika Dača“ prazan u ponedeljak, Novopazarci dobro prošli

Stadion "Čika Dača"
Srđan Stevanović/Starsport

Stadion Radničkog 1923, popularni „Čika Dača“ biće prazan u ponedeljak, na utakmici šestog superligaškog kola. Kragujevčani će pred praznim tribinama dočekati Čukarički.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije ispraznila je „Čika Daču“, zbog slabe organizacije utakmice Radničkog 1923 i Vojvodine (0:2).

Povezano

Službena lica evidentirala su nekoliko propusta, navijači domaćeg tima gađali su stolicama redare i policajce, usput i pokušali da se obračunaju sa pristalicama gostujućeg kluba. Na sreću nije bilo težih incidenata, ali će zbog još jednog slabo organizovanog meča, ovog puta sa Vojvodinom, stadion Radničkog 1923 zvrjati prazan.

Podsetimo, u prolećnom delu sezone, Šumadinci su zbog slabe organizacije meča sa Proleterom, takođe, igrali pred praznim tribinama.

U istom, četvrtom superligaškom kolu, problema je bilo i u Novom Pazaru, iako je meč sa Partizanom, zvanično, igran bez gledalaca. Domaćini su, ipak, propustili veliki broj navijača u i oko lože. Zato će kasa Novog Pazara biti olakšana 100.000 dinara.

Prvotimac Kolubare, Stefan Marjanović, isključen u prošlom kolu protiv lučanske Mladosti (3:2), propustiće jednu utakmicu. Istovetna sankcija odmerena je i Nemanji Goluboviću, treneru u stručnom štabu superligaša iz Lazarevca.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare