Čukarički doveo trojicu fudbalera iz Partizana

fk čukarički

Čukarički je potpisao ugovore sa trojicom igrača rođenih 2005. godine, sva trojica su na Banovo brdo došla iz Partizana.

Matija Stojanović, Veljko Mirosavić i Janko Rakonjac pojačali su belo-crne, u prostorijama kluba obavezali su se na vernost Brđanima u prisustvu direktora kluba Vladimira Matijaševića, Gorana Grkinića i Dijane Petrović, kao i koordinatora Omladinske škole, Milovana Sikimića.

Matija Stojanović igra na poziciji centralnog veznog, rođen je 24. novembra 2005. u Beogradu. Veljko Mirosavić igra na poziciji levog beka, rođen je 15. juna 2005. u Loznici. Janko Rakonjac igra na poziciji napadača, rođen je 13. februara 2005. u Čačku. Sva trojica pomenutih igrača su reprezentativci Srbije u svojoj kategoriji.

„Smatram da smo napravili odličan posao dovođenjem trojice veoma talentovanih igrača. Na nama u Čukaričkom je da im pružimo svu neophodnu pažnu, a na njima da pokažu da su prava investicija. Sva trojica momaka su velika perspektiva, očekujemo od njih da u bližoj budućnosti budu konkurenti za prvi tim. Imaće, kao i svi u našoj Omladinskoj školi, sve neophodne uslove za pravilan razvitak, a nadamo se da će opravdati status velikih pojačanja“, kazao je Sikimić, koji je potom dodao:

„Stojanović, Mirosavić i Rakonjac će trenirati i igrati u omladinskoj selekciji Čukaričkog, kod šefa struke Pavla Delibašića. Na taj način nastavljamo trend podmlađivanja omladinskog tima, s obzirom da su momci rođeni 2005. godine. Svakako nam je želja bila da osnažimo ovu generaciju kvalitativno i kvantitativno, a sa ovom trojicom momaka smo to i učinili“.

Komentari (1)

Vidi sve komentare