„Da ne verujemo u pobedu, ne bismo dolazili u Humsku“

FK Radnik

Trener Radnika Slavoljub Đorđević rekao je da njegova ekipa uprkos lošem plasmanu veruje u čudo da može da pobedi Partizan.

„Partizan je na utakmici protiv Mladosti iz Lučana pokazao da izlazi iz krize. Odigrali su odličan meč, kontrolisali dešavanja na terenu i postigli tri gola. Sigurno da se vidi pečat novog trenera, Igora Duljaja, koji je uspeo da podigne ekipu. Mislim da je nepotrebno govoriti o tome ko je favorit. Mi u Beograd dolazimo da pokušamo da se predstavimo u najboljem svetlu i uhvatimo zalet za ono što nas očekuje do kraja sezone, a to je grčevita borba za opstanak. Trudim se da rasteretim moje igrače maksimalno, mada mi je jasno da im nije lako jer su pod velikim pritiskom i svaka utakmica nam je moranje i borba za goli život“, rekao je Đorđević.

U Surdulici veruju da je moguće iznenaditi favorizovanog domaćina.

„Da se ne nadam iznenađenju protiv crno-belih ne bismo ni putovali za Beograd. Fudbal je zanimljiv upravo zbog toga što se dešavaju iznenađenja. Da bismo došli u situaciju da se nadamo nečemu na stadionu u Humskoj, igrači Radnika moraju da igraju iznad svojih mogućnosti i da nas pored toga pogleda sreća. A sreću treba zaslužiti, ona ne dolazi slučajno“.

Utakmica između Partizana i Radnika igra se u petak od 16.00.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!