Dalsio na Marakani: Milojević moj trener i prijatelj

Dalsio
FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je ozvaničila treće letnje pojačanje, ugovor na dve plus jednu godinu potpisao je dosadašnji vezista APOEL-a Dalsio.

Bliži se EURO 2024!

Na ovoj adresi možete pročitati pravila igre, registrovati tim, napraviti privatnu ligu, pozvati prijatelje da vam se pridruže, a najbolji će osvojiti nagrade. Neka Fantasy igre počnu!

Eusidalsio Gomeš – Dalsio, reprezentativac Gvineje Bisao, stigao je na Marakanu bez obeštećenja posle isteka ugovora na Kipru. Pre APOEL-a igrao je za Jonikos i Panateolikos u Grčkoj, uz prethodne bezuspešne pokušaje da dođe do ozbijnije šanse u Benfici i Rendžersu.

Povezano

Crvena zvezda nije pravila klasičnu promociju, a novom igraču dres je uručio predsednik Svetozar Mijailović.

„Veoma sam srećan što sam ovde i što ću moći da doprinesem ekipi. Crvena zvezda je veliki, sjajan klub, uvek se bori za trofeje, a ja sam tu da pomognem. Drago mi je što ću imati priliku da ponovo sarađujem sa Vladanom Milojevićem. On je moj trener, ali i prijatelj. Upoznat sam sa klubom, s obzirom na to da imam nekoliko prijatelja koji su igrali u Zvezdi, kao što su Ben, Dauda i Tomane. Ne volim mnogo da pričam o sebi, želim da govorim na terenu“, istakao je Dalsio.

Šta nam govore imena na Terzićevoj tabli?

Ponuda Zvezde Marinu već ima epilog

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare