Deki u Italiji, Milojević za SK: Ne pregovaram sa Zvezdom!

Srbija - Super liga 17. dec 202115:20 > 15:30 5 komentara
Miloš Milojević
Peđa Milosavljević/ Starsport

Uzburkali su pojedini švedski mediji, ovih dana, ionako trusno tlo na i oko stadiona „Rajko Mitić“ tvrdnjom da se Miloš Milojević otisnuo iz Stokholma na pregovore sa ljudima iz Crvene zvezde. Vest nije tačna – potvrdio je mladi stručnjak ekskluzivno za Sport klub.

Ljubazno se javio na poziv i stavio tačku na vesti da bi uskoro mogao da zameni Dejana Stankovića.

„Ako postoji interesovanje Crvene zvezde, velika je to čast za mene. Ne znam, ipak, odakle izlaze i ko plasira te priče, pošto kontakte sa medijima nemam poslednjih deset dana. Ni srpskim, ni švedskim, ni norveškim…“, u kratkoj formi poručio je Miloš Milojević eksluzivno za Sport klub, bez želje da se detalnije upušta u priče o mogućem povratku u Crvenu zvezdu.

Povezano

Spekulacije da se sprema promena na klupi Crvene zvezde podgrejala je vest da se sa završetkom obaveza na domaćim terenima, Stanković odmah otisnuo se u Italiju. Čak je otkazao i ranije, za petak, dogovorene intervjue na stadionu „Rajko Mitić“…

Poslednjih meseci, sa sjajnim rezultatima Hamarbija, ime Miloša Milojevića sve se glasnije pominjalo u pričama o potencijalnim trenerskim rešenjima posle mandata Dejana Stankovića. Stručnjak iz Knjaževca, posle sjajne serije rezultata na Islandu i u Švedskoj, prihvatio je Dekijev poziv da zajedno crveno-belima obezbedi nastavak šampionskog puta. U tome su dva poznanika sa predavanja u Centru za edukaciju FSS i uspela… Posle uspešne misije, Milojević je prošlog juna rešio da se vrati samostalnim poslovima, preuzeo Hamarbi i šampionat okončao na petom mestu… A, preuzeo je letos tim na 11. poziciji.

Miloš Milojević
Guliver image

Na vest da pregovara sa ljudima iz Rozenborga, čelnici Hamarbija reagovali su radikalnim potezom – smenom. Od pre sedam dana, Milojević je i slobodan u izboru kluba, a mig sa stadiona „Rajko Mitić“ ne dobija se tako često… Mladi stručnjak uživa ogromno poštovanje, pominjalo se i ranije da u zvezdaškim krugovima ima visoke akcije u pričama o budućem treneru.

Zvezda ima šefa struke, mladi stručnjak demantovao je vesti o pregovorima sa crveno-belima… Barem u ovom trenutku. Burni su dani na stadionu „Rajko Mitić“, ne zna se šta nosi predstojeće veče. O noći i danu da ne pričamo…

 

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare