Dubočica: Bili smo i bez devet igrača, sve je dokumentovano

Starsport

Prvoligaš iz Leskovca tvrdi da je nevin i poziva FSS na detaljnu istragu.

Iz sedišta UEFA stigla je dojava o sumnjivim dešavanjima uoči i tokom još jedne utakmice drugog ranga fudbalske Srbije, radi se o susretu 33. kola plej-aut grupe između GFK Dubočice i Mladosti GAT (0:1).

Oglasili su se i Leskovčani, kako su naveli „saopštenjem za javnost povodom pokretanja postupka i prijave oficira za integritet FSS“. Saopštenje prenosimo u celosti:

„Gradski fudbalski klub Dubočica iz Leskovca, obaveštava sportsku javnost pogotovo ljubitelje kluba iz Leskovca da GFK Dubočica nije učestvovala ni u jednoj nečasnoj radnji po prijavi, te da za sve imamo valjane materijalne dokaze, sa kojima ćemo se braniti i čistog obraza izaći iz svega.

Zahtevamo od eksperata iz Fudbalskog saveza Srbije, da detaljno prelgedaju utakmicu iz prijave, takođe i sve prethodne i buduće utakmice našeg tima na osnovu čega će ustanoviti da nije bilo nikakvih nečasnih radnji.

GFK Dubočica se od početka drugog dela prvenstva suočava sa velikim kadrovskim problemima (dokumentovane povrede sedam standardnih igrača), kad na to dodadamo parne kartone deševalo se da na utakmici izađemo bez osam ili devet standardnih igrača (dokaz protokoli sa utakmica), što je rezultovalo i pad sa drugog mesta u plejaut zonu i gole borbe za opstanak.

Kada smo gubili i imali dokumentovane sporne situacije na štetu našeg kluba, nikada se nismo oglašavali već časno i stojički podnosili sve.

Sigurni smo da ćemo iz ove prljave igre izaći čistog obraza, bez obzira iz čijih kuhinja se servira negativna kampanja i blaćenje našeg kluba.“

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare