Duljaj ne zna gde je Dijabate, ali Vazura zna

Dijabate partizan-nica_299723
Starsport/Marko Djokovic

U Humskoj ponovo problemi. Fuseini Dijabate nije se još vratio u Beograd, a trener Igor Duljaj rekao je da ne zna gde je. Međutim, generalni sekretar Miloš Vazura otkrio je razlog nedolaska krilnog napadača.

Partizan već u subotu očekuje važno gostovanje Vojvodini, a na konferenciji za medije trener crno-belih Igor Duljaj priznao je da ne zna gde mu reprezentativac Malija.

– Dijabate nije ovde. Ako me pitate gde je, zasad nemam nikakvu informaciju – rekao je Duljaj.

Iako je pozvan od strane reprezentacije Malija, Dijabate se nije našao u protokolu na dve planirane utakmice, tako da niko nije znao gde je on. Počele su i da se šire priče kako mu ovo nije prvi ispad, da je ovo radio i dok je trener bio Gordan Petrić i u Trabzonu. Ipak, sve nedoumice razrešio je Miloš Vazura, koji je za pojedine medije otkrio o čemu se radi.

– Dijabateu je umrla baba, u nedelju se vraća u Beograd – rekao je Vazura.

Tako da slučaj Dijabate zvanićno ne postoji. Ali postoji nešto drugo, očigledan nedostatak komunikacije na relaciji igrač – trener i neposredni rukovodioci – trener. Jer malo je nenormalno da igrač za smrtni slučaj u porodici obavesti samo generalnog sekretara a ne i trenera, a još nenormalnije je da generalni sekretar ne podeli ovu informaciju sa trenerom dva dana pred jednu od važnijih utakmica u sezoni. Makar da taj trener zna da neće moći da računa na igrača za utakmicu.

Komentari (1)

Vidi sve komentare