Duljaj: Neophodno da budemo mobilisani, agresivni i borbeni

Srbija - Super liga 7. mar 202314:321 komentar
Guliver

Pred duel sa Kolubarom u 25. kolu Superlige Srbije, trener Partizana Igor Duljaj pozvao je navijače na mobilizaciju.

„U moje lično ime bih da uputim poziv navijačima. Mobilizacija! Zvali su me bivši treneri Partizana, pružili ogromnu podršku, ali je isto tako važno što više ljudi bude na stadionu. Zadovoljan sam podrškom na derbiju. Grobari su od izuzetne važnost za naš tim“, rekao je Duljaj novinarima.

„Za sve što želite potrebno je vreme koje sad – nemam. U ovom trenutku je neophodno da budemo mobilisani, agresivni i borbeni. Sad je lepota u drugom planu, vremenom bih voleo da se pojavi slika kakvu želim, da uz pobede navijači sa stadiona odu zadovoljni“, nastavio je trener crno-belih.

Prokomentarisao je Duljaj i činjenicu da na širem spisku selektora Dragana Stojkovića među 36 igrača nema nijdnog fudbalera Partizana:

„Mogu samo da kažem, biće sledeći put. Potrudićemo se…“

Duljaj će nakon debija na derbiju sada ekipu voditi protiv kluba u kome je njegov rođeni brat Joakim Duljaj nekada bio trener:

„U to vreme je za Kolubaru igrao Nemanja Matić, bilo mu je samo 17 godina, ostavio je utisak u Srpskoj ligi ‘Zapad’, iako su mom bratu zamerili tad što je jednog mladog i mršavog igrača slao na tern. Čak mi je Joakim predlagao da ljudima iz Šahtjora obrate pažnju na Nemanju, ali nisam mogao da preporučim nekog iz Treće lige. Onda sam došao da gledam utakmicu sa Radničkim iz Novog Beograda, Nemanja Matić me je tad posetio na Slavišu Jokanovića“.

Neće u duelu sa Kolubarom biti Rikarda Gomeša koji je dobio crveni karton na derbiju, ali ni Svetozara Markovića i Sameda Baždara koji imaju suspendujuće žute kartone:

„Od igrača ću tražiti da se ponašaju sportski, jer svaki nesportskii gest ili reagovanje može da nas dovede do kartona, kao protiv Crvene zvezde. Moramo da budemo obazrivi, znam da h nose emociije, ali i one moraju da se kontorlišu“, zaključio je Duljaj.

Partizan dočekuje Kolubaru u sredu od 18.30.

Komentari

Vaš komentar