Ekskluzivno: Partizan krenuo po Pirla!

Srbija - Super liga 3. jun 202217:05 > 17:33 28 komentara
Andrea Pirlo
Giuseppe Maffia/via Guliver

Partizan sprema „letnju bombu“ – rukovodstvo vicešampiona Srbije rešeno je da klupu poveri čuvenom Italijanu Andrei Pirlu!

Crno-beli su već krenuli u konkretnu akciju i najavili „napad“ na nekadašnjeg legendarnog reprezentativca Azura i do prošle godine trenera Juventusa. Čelnici Partizana imaju odrešene ruke, za domaće prilike, više nego ozbiljan novac, i pokušaće već do vikenda da od Pirla dobiju konačno „da“… Skoro, po svaku cenu!

Prazna klupa Partizana

#related-news_1

Legendarni Italijan, ovih dana, boravi u Beogradu, u službenoj poseti. Promocija jednog od klupskih kampova bila je signal čelnicima Partizana da, preko posrednika, pošalju signal Andrei Pirlu o mogućoj saradnji. Saznajemo da je bivši prvotimac Milana, Juventusa i Intera, pozitivno reagovao i ostavio prostor za razgovor. Posle prvih konkretnih signala, reagovali su čelnici crno-belih i u petak najavili novu etapu u (ne)mogućoj misiji.

Nije tajna, Partizan je spreman da obezbedili značajna sredstva za dolazak velikog imena na klupu. Mogućnost da se Andrea Pirlo lati posla u Humskoj, izlicitirala je potencijalni ugovor na fantastičnih 1,5 miliona evra po sezoni!

Do konačnog dogovora, ipak, dugačak je put. Predstavnici Partizana imaju maksimalnu podršku da u rekordnom roku, posle prvih pozitivnih signala, reaguju i privole Pirla da napokon kaže „da“. Konačan odgovor očekuje se, najdalje, do kraja nedelje!

Posle bogate karijere, u dresovima Breše, Intera, Milana i Juventusa, posebno državnog tima, Pirlo se skrasio u Njujork sitiju. Kao trener radio je dve godine, od 2020, po sezonu u mladom u seniorskom timu Juventusa. Velikana iz Torina vodio je u 52 zvanične utakmice, osvojio Kup i Superkup Italije. Od maja prošle godine nema posao…

Može li posle Torineza u još jedan crno-beli tabor? Posle Italije, u Srbiju… Nakon Juventusa, u Partizan… Naizgled, u ovom trenutku deluje kao fantazija, ali… Partizan je ozbiljno krenuo po velikog Andrea Pirla. Puki san, ili java, znaće se vrlo brzo…

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare