Grobari neće Vranješa, pozvali Upravu na odgovornost

Starsport

Navijači Partizana i u poslednjem meču u sezoni imali šta da poruče aktuelnoj garnituri na čelu kluba.

Igor Duljaj, šef struke Partizana, u najavi meča pozvao je navijače da u što veće broju dođu na poslednji meč u sezoni, protiv Voždovca.

Povezano

Partizan je uz dosta sreće slavio trijumf sa 2:1, ali to nije popravilo poziciju crno-belih na tabeli, od ranije je bilo poznato da će u Super ligi završiti kao četvrti i da će morati u kvalifikacije za Ligu konferencija, od treće runde.

A navijači Partizana, onih stotinak koji su se okupili na južnoj tribini, imali su nekoliko oštrih transparenata, sa porukama upućenim Upravi kluba.

Zatražili su i odgovornost čelnih ljudi kluba, uz pominjanje Miloša Vazure i Ivice Kralja, zanimljivo ne i Milorada Vučelića.

Starsport

Takođe, u medijima se prethodnih dana pojavila informacija da bi Partizan mogao da pojača Ognjen Vrašnješ, koji je od 2009. do 2011. godine nosio dres Crvene zvezde.

Ne bi bilo prvi put da neko od igrača crveno-beli zameni crno-belim dresom, Kleo i Vladimir Stojković postali su i ljubimci Grobara. Ali, očigledno je da navijači Partizana, zbog nekih ranijih „grehova“, ne žele Vranješa.