Hvang bira Englesku ili Italiju, Zvezdi minimum 7 miliona

Hvang
Starsport/Srđan Stevanović

Crvena zvezda neće uspeti ovog leta da zadrži In-Beom Hvanga. Nižu se zainteresovani klubovi iz najjačih evropskih liga, a kad je dolazio na Marakanu definisano je da može da ide za sedam miliona evra.

Kad Hvang pronađe klub u koji želi da pređe, a on ispuni uslov garancije isplate obeštećenja od sedam miliona evra, Crvena zvezda će biti primorana da proda reprezentaativca Južne Koreje.

Povezano

Postoji varijanta da Zvezdi pripadne i veće obeštećenje u trci nekoliko klubova za potpis Korejca, ali o svemu se pita igrač.

U trenutku dolaska u Crvenu zvezdu, Hvang je sa upravom sklopio džentlemski dogovor da mu se ne pravi problem prilikom odlaska. Klub će izvući sve što je uložio u obeštećenje i njegovu platu (oko sedam miliona evra), uz benefit da ga je imao u timu u takmičarskoj 2023/24.

Nije bilo druga varijante da se realizuje dolazak igrača iznad standarda Crvene zvezde i srpskog fudbala, pa upravi u tom slučaju ne može ništa da se zameri.ž

BURA U PARTIZANU

Ovo su potpisnici „Apela za spas“

Uprava Partizana: Puno neistina

Marković: Iz legende kluba sam

Gde će Hvang da nastavi karijeru i dalje je neizvesno, ali sigurno će to biti neka od pet najjačih liga. Mediji iz Italije poručuju da je za Korejca zainteresovana Bolonja, a od ranije se zna da je uveliko na radaru Kristal palasa i Vulverhemptona, takođe Monaka i Nice.

Odluka je na Hvangu, a kod zvezdaša i dalje tinja nada da bi mogao da se opredeli za ostanak na Marakani. Šanse za to su baš male.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare