Ilić pred Humsku: Na meni je da zadržim emocije za sebe

FK Čukarički Saša Ilić
FK Čukarički

Čukarički gostuje Partizanu u nedelju od 18 i 30 u 15. kolu srpske Superlige. Biće to poseban meč za Sašu Ilića, čoveka koji je legenda Partizana, a sada je trener Čukaričkog.

Saša Ilić je u dva navrata nosio dres Partizana i to u oba navrata po devet godina. U periodu od 1996. do 2005. i od 2010. do 2019. odigrao je preko 400 mečeva za crno bele i dao je preko 120 golova pa će mu meč u Humskoj svakako biti poseban.

Skoro ceo svoj život proveo sam u Partizanu. Jednostavno, nikad nisam ni razmišljao da je moguće da će se ovakva situacija dogoditi. Stvarno je specifično, ali sada sam trener Čukaričkog, na meni je da emocije, kojih će svakako biti, zadržim za sebe„, rekao je Ilić.

On je takođe pohvalno govorio o Partizanu i treneru Aleksandru Stanojeviću.

Partizan je fantastičan ove sezone, igra odličan fudbal, takmičarski, uz sjajno vođenje sa klupe kolege Stanojevića. Napadaju crno-beli titulu, sa pravom s obzirom na kvalitet tima. Imaju širok „roster“ igrača, mnoštvo pojedinaca sa ogromnim individualnim kvalitetom, uvek spremnih da jednim potezom odluče pobednika.Mnogo toga treba da se poklopi da bismo u Humskoj ostvarili povoljan rezultat. Ali, uvek je moguć loš dan protivnika, ako uz to mi budemo na maksimumu, sve je moguće. Najbitnije je da igrači Čukaričkog pokažu karakter, da ne bude straha. Ovo je zaista utakmica u kojoj nemamo šta da izgubimo, a možemo mnogo toga da dobijemo„, dodaje Sale Ilić.

Čukarički će u Humsku bez prvog strelca Đorđa Jovanovića, kao i ponajboljeg igrača u ekipi Srđana Mijailovića.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!