Izraelci tvrde: Zvezda pronašla trenera u Makabiju (FOTO)

Barak Bahar
Marco Canoniero/via Guliver

Izraleski mediji jutros bruje - Crvena zvezda je pronašla trenera u Haifi. Na klupi šampiona Srbije, prema navodima istih izvora, od juna sedeće Barak Bahar, aktuelni šef stručnog štaba Makabija.

Izraelski sajt „One Israel“ objavio je eksluzivne fotografije o navodnim pregovorima dela rukovodstva Crvene zvezde sa agentima poznatog trenera.

Povezano

Emitovan je bogat foto-zapis sa sinoćnje večere. Crveno-bele su predstavljali sportski direktor Mitar Mrkela i tehnički direktor Marko Petrović. Na fotografijama nema Bahara, iako isti izvori tvrde da je bio među prisutnima na pregovorima.

Prema vestima sa lica mesta, posao je već dogovoren i Bahar će na klupu Crvene zvezde sesti u junu. Zvezdaši odlično poznaju rad i filozofiju Izraelca još od prošle godine. Makabi iz Haife, podsetimo, eliminisao je crveno-bele u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Poslednjih dana, sve su intezivnije najave da neće biti nastavljena saradnja sa Milošem Milojevićem. Navodno, u Beogradu je ranije boravio i Euzebio di Frančesko, ali sa italijanskim stručnjakom nije dogovorena saradnja.