Karadžić: Mislio sam da će Terzić da postane normalan…

Srbija - Super liga 14. jun 202410:38 79 komentara
credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic

Tomislav Karadžić, nekadašnji predsednik Fudbalskog saveza Srbije, žestoko je odgovorio na prozivke Zvezdanu Terziću, prvom čoveku Crvene zvezde, koji ga je spomenuo u jednom intervjuu.

povezane vesti

Terzić je govoreći za Telegraf istakao da je Tomislav Karadžić glavni krivac za dominaciju Partizana u periodu do 2008. do 2013. godine.

„Tomislav Karadžić jeste partizanovac i on je došao u fotelju Fudbalskog saveza Srbije iz fotelje predsednika fudbalskog kluba Partizan. Ali ja iskreno kažem, nisam očekivao da će on toliko baš da zabrazdi. Tole kao čovek voli samo sebe. On nikog drugog ne voli, samo sebe voli i samo gleda svoj interes. I mislio sam da će, gledajući svoj interes, da bude tu neutralan. Da će biti predsednik i Zvezdi i Partizanu. Međutim, politička struktura unutar države je bila tada jako naklonjena Partizanu. I Tole Karadžić se sa tim ljudima družio privatno. I pod uticajem svega toga oni su zloupotrebljavali sudijsku organizaciju, zloupotrebljavali su i ceo fudbalski savez. Mislim, te neke utakmice koje su se konkretno dešavale…, rekao je između ostalog Terzić.

Tomislav Karadžić mu je kratko odgovorio.

“ Ko o čemu, Zvezdan Terzić o poštenju. Ja sam mislio da će Zvezdan Terzić da postane normalan kad je aboliran za pljačke i kad su zastarili svi slučajevi protiv njega. Očigledno da nije. Mora da mu ne ide u Zvezdi kad se setio mene. Ja mu dođem kao alibi za sve. On je kontaminirao fudbal u poslednjih 30 godina“, izjavio je Tomislav Karadžić za Max bet sport

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare