Kralj: Neprijatno sam iznenađen Piksijevim spiskom

Starsport

Sportski direktor fudbalskog kluba Partizan Ivica Kralj izjavio je da je nezadovoljan zato što na širem spisku Dragana Stojkovića Piksija nema nijednog igrača "crno-belih", ali je dodao da selektoru Srbije želi uspeh u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, koje će biti odigrano 2024. godine.

Stojković je juče objavio spisak od 36 igrača za kvalifikacije za EP. Fudbaleri Srbije se 24. marta sastaju sa Litvanijom u Beogradu, dok tri dana kasnije igraju protiv Crne Gore u Podgorici.

Na spisku selektora Srbije nema nijednog fudbalera iz Partizana.

„Naravno da sam neprijatno iznenađen. Partizanovih igrača nije bilo ni u prethodnom periodu, kad smo imali dobre rezultate. Opet, s jedne strane sam iznenađen, s druge – i nisam. Ko razume, shvatiće. Ja sam od onih koji veruje u ove igrače, tako je bilo, sad je i biće. Uz sve to, želim sreću selektoru u narednim kvalifikacijama za EP“, rekao je Kralj za „Sportski žurnal“.

Fudbalera Partizana nije bilo u nacionalnom timu Srbije na prijateljskom meču sa selekcijom SAD-a.

„Da ne ulazim u to… Nisu išli ni neki drugi, pa su tu! Dovoljno sam rekao… Ne bih da komentarišem druge“, rekao je Kralj i ponovio da Partizan nije imao reprezentativce ni kada je klub iz Humske bio u formi.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare