Lalatović u minusu 100.000 dinara

Nenad Lalatović
FK Vojvodina

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je Nenada Lalatovića sa 100.000 dinara. Šef struke Vojvodine sankcionisan je novčanom kaznom zbog komentarisanja suđenja.

Podsetimo, Nenad Lalatović je u jednoj od spornih izjava naveo da su sudije uskratile novosadskoj ekipi „četiri boda“. Postupak protiv trenera izazvao je buru na „Karađorđu“. Rukovodstvo Vojvodine najavilo je da Lalatovića očekuje kazna i po klupskom pravilniku i izazvalo žestoku reakciju temperamentnog šefa stručnog štaba. Disciplinska komisija okončala je postupak i zaključila slučaj u delu sopstvene nadležnosti. Nastavak u Novom Sadu, očigledno, tek predstoji.

Povezane vesti

#related-news_1

Trener Vojvodine, podsetimo, opomenut je odlukom prvostepene komisije FSS, na sednici 11. februara, zbog isključenja u prvom prolećnom kolu.

Disciplinci nisu imali više posla u prva dva ranga. Zanimljivo, proteklog vikenda nije zabeleženo nijedno isključenje.

Nije bilo bure u Super i Prvoj ligi, ali jeste na – drugoligaškim futsal terenima. Zbog povlačenja ekipe, na gostovanju SAS-u u Zrenjaninu, pokrenut je postupak protiv Ivana Vuksanovića, trenera Metalac Kolorada. Službena lica identifikovala su šefa struke gostiju kao inicijatora izlaska tima sa terena, 21 sekundu pre kraja. Sankcije očekuju i klub iz Gornjeg Milanovca.

Odluka Disciplinske komisije FSS, na čijem čelu je Ivan Nikolić, očekuje se tokom naredne nedelje.

Komentari (0)

Vidi sve komentare