Ljajić pijan napao recepcionera, vređao i pretio i policiji

Srbija - Super liga 18. maj 202412:51 10 komentara
Starsport

Fudbaleru Novog Pazara Ademu Ljajiću određeno je po nalogu Tužilaštva zadržavanje u trajanju od 48 sati zbog fizičkog napada u hotelu u kome je bio smešten sa ekipom. Protiv Ljajića će biti pokrenut i krivični postupak.

Ljajić je sa ostatkom ekipe, stručnim štabom i rukovodstvom Novg Pazara bio smešten u hotelu „Holidej In“ u Beogradu.

Recepicioner Nenad Živković prijavio je policiji da ga je napao Adem Ljajić.

Prema Živkovićevim navodima, njega je Ljajić u vidno alkoholisanom stanju, uhvatio za kragnu i pretio mu batinama.

Fudbaler je sa NN licem ušao u hotel, nameravali su da uđu u bar, a kada im je recepcioner rekao da bar ne radi, Ljajić je ušao iza šanka, vređao ga i pretio mu u čemu mu se pridružilo i NN lice.

Ljajić je odbio da da ličnu kartu na uvid policajcima koji su došli na poziv Živkovića. Vređao je i policajce i pretio im, a zbog toga je i privden u policijsku stanicu gde je uputio i dodatnu pretnju.

Navodno je rekao: „Sve ću vas pobiti kao paščad“.

Kako prenose brojni mediji, Ljajić je i pored određenog zadržavanja do 48 sati, u stanici proveo vreme dok se nije otreznio, a policija obezbeđuje i sam hotel.

Ovim povodom oglasilo se saopštenjem i Treće osnovno tužilaštvo iz Beograda:

„Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd će podneti krivičnu prijavu protiv A.Lj. (rođen 1991. godine) zbog krivičnog dela Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti iz člana 23. Zakona o javnom redu i miru koje je izvršio dana 18.05.2024. godine u ranim jutarnjim časovima na Novom Beogradu.

Po prijavi građanina o remećenju javnog reda i mira, policijski službenici su izašli na mesto događaja i zatekli A.Lj, koji je vređao policijske službenike i ometao ih u izvršavanju službenih radnji. Alkometrom je utvrđeno da okrivljeni ima 2,2 promila alkohola u krvi, a okrivljeni će na sve okolnosti izvršenja krivičnog dela biti saslušan u redovnom postupku“.

Fudbaleri Novog Pazara od 16 časova imaju zakazan meč 36. kola Superlige protiv Železničara u Pančevu.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare