Matić: Džaja nateran ili ucenjen, brinem za njegovo zdravlje

Srbija - Super liga 22. feb 202312:25 44 komentara
Guliver

Nakon što je istaknuta prva zvanična kandidatura za mesto predsednika Fudbalskog saveza Srbije, zapravo već i od prvih najava da će Dragan Džajić biti kandidat, mnogo se prašine podiglo jer je Džajić izašao kao protiv kandidat Nemanji Vidiću čija se zvanična kandidatura očekuje narednih dana.

Povezano

Vrata kandidaturi Nemanje Vidića otvorilo je Jedinstvo iz Uba koje ga je kao svog delegata učinolo članom Skupštine FSS što je prvi od uslova koje je morao da ispuni.

Da sve bude onako, po naški, kontra Vidiću je legenda Uba Dragan Džajić

U sredu se po tom pitanju oglasio Nemanja Matić, a njegovu objavu prenosimo u celosti:

„Ne znam koliko je poznato da je na moj predlog stadion na Ubu dobio ime po našem Draganu Džajiću i da ne može NIKO da promeni činjenicu da je on bio i ostao ponos Uba i Tamnavskog kraja.

Smatram da je Džaja nekako nateran ili možda ucenjen da prihvati kandidaturu za predsednika FSS.

Gospodo iz Zvezde, kada smo se mi Tamnavci potajno nadali da ćete se setiti Džaje i kandidovati ga za predsednika saveza vi ste tada podržavali Kokezu. Sada kada je Dragan blizu svoje osamdesete godine izlažete ga nepotrebnom stresu.

Svi mi Ubljani strahujemo za Džajino zdravlje i nadamo se da će pregurati i ovo ponižavanje od strane kluba kome je sve dao.

Dragane, nemoj nikad da zaboraviš da su tvoji zemljaci uvek uz tebe i da te Jedinstvo očekuje na tvom stadionu već u subotu.

Što se tiče Nemanje Vidića, ja sam njega podržao juče, podržavam ga danas i podržaću ga i sutra jer mislim na razvoj srpskog fudbala za narednih 20 godina. Toliko od mene za sad“, napisao je Nemanja Matić.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare