Milojević izabrao petoricu kadeta za prvi tim Zvezde (VIDEO)

Pripreme sa prvim timom Crvene zvezde u ponedeljak će početi petorica kadetskih reprezentativaca Srbije. Vladan Milojević je na prozivku pozvao Andriju Maksimovića, Veljka Milosavljevića, Đorđa Rankovića, Vasilija Kostova i Aleksu Vasilića.

Dečaci rođeni 2007. i 2008. godine dobili su na taj način nagradu za odličan napredak, kvalitetne igre na Prvenstvu Evrope za kadete na Kipru i titulu u Kadetskoj ligi Srbije.

Povezano

Crvena zvezda ima ogromna očekivanja od te generacije, a plan je da tokom takmičarske 2024/25. pojedinci iz te selekcije povremeno dobijaju šansu u prvom timu.

Na pripremama će se naći i nekoliko godinu ili dve mlađih igrača, očekuje se da pripreme sa prvim timom prođe i Veljko Vukojević.

Izvesno je da će svi nabrojani biseri odraditi bazični deo priprema na Zlatiboru, a neko od njih ili svi će potom i u Rusiju. Tamo će crveno-beli igrati tro prijateljske utakmice, izvesno je da su riali Zenit i argentinski Tigre. Moguć je duel i sa Bešiktašom.

U ponedeljak i utorak fudbaleri Crvene zvezde će obaviti medicinske preglede i redovna testiranja, a za sredu je planirana selidba na Zlatibor.

EURO AKTUELNOSTI NA SPORT KLUBU

Engleski novinari „provalili“ tim za Srbiju

Traži se „novi Džaja“

Tim Srbije: Mitar, Duci i iznenađenje

Poslednji trening Orlova pred Engleze

Piksi: Zašto da ne napadnemo Engleze

Tadić: Pričao sam sa Murinjom

Prvu fazu priprema propustiće dosta igrača, početom jula očekuje se dolazak igrača koji su imali reprezentativne obaveze: Kange, Kangve, Hvanga, Đige, Endija…

Ukoliko do tada Hvang ne pronađe novi klub i ne aktivira izlaznu klauzulu od sedam miliona evra…

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare