Milojević oštro prema Feđi Dudiću: Zvezdu mora da poštuje!

Vladan Milojević
Starsport/Peđa Milosavljević

Najzanimljiviji deo konferencije za medije Vladana Milojevića bio je odgovor Feđi Dudiću.

Na insistiranje novinara osvrnuo se Milojević na konstataciju kolege iz Radničkog 1923 da „Zvezdini navijači nisu zadovoljni kako njihova ekipa pobeđuje“.

Zvezda u finalu

„Nemam društvene mreže, pokazali su mi to… Sve razumem, pričamo o nefudbalskim stvarima. Mnogo mi smeta, bio sam kao stranac u drugim zemljama. Ne možete tako lako da uzimate Zvezdu. To je izraz nepoštovanja, ne može neko ko je došao u Srbiju da radi, prima platu… Nikad nisam na Kipru pričao nefudbalski, stoički sam izdržao sve, poštovao sam domaćine, Kiprane. A, imao sam šta da kažem, u poslednjem kolu moj Apolon nije došao do titule, koju je trebalo da osvojim“, istakao je Vladan Milojević.

Uz dopunu:

„Ostavite Milojevića, nemojte da pričate o Zvezdi, Partizanu, Vojvodini, institucijama na takav način. Radnički se bori za Evropu, zbog čega i koga? Uspeha Zvezde, Partizana… Neukusno je sve rekao! To više govori o njemu, idući put biće, kao i prethodni, ovde lepo dočekan. Nemam šta da dodam“, zaključio je pomalo ljutito šef stručnog štaba Crvene zvezde.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare