„Nadam se da ćemo reprezentativce imati što kasnije“ (VIDEO)

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević poželeo je dobrodošlicu fudbalerima srpskog šampiona pred početak priprema za novu sezonu.

Vladan Milojević prvi put počinje letnje pripreme kao trener Crvene zvezde, a da mu prva utakmica neće biti evropska, sudbonosna. Na pitanje koliko mu to znači za kompletan ritam rada tokom leta, šef stručnog štaba odgovara u svom stilu.

Povezano

„Ne razmišljam u tom pravcu. U svakom slučaju, imali smo 20-25 dana da se odmorimo. Imaćemo kašnjena jer su neki igrači imali obaveze prema svojim reprezentacijama. Kao što znate imamo i igrače koji se sad nalaze sa našom reprezentacijom na Evropskom prvenstvu. Nadam se da ćemo ih imati što kasnije iz razloga da prođemo grupi i koliko god će to da nas remeti, bilo bi mi jako drago da izguraju što je dalje moguće“, kazao je Vladan Milojević.

Zvezda je sezonu završila sa duplom krunom, ali sad sledi novo dokazivanje.

„Sve što je bilo iza nas ide u arhivu, ponovo se pripremamo, imamo svoje ciljeve, nadanja i želje. Nadam se da će svi biti zdravi i orni i da ćemo spremni dočekati start nove sezone.“

Zvezdin trener pričao je o svemu što Crvenu zvezdu očekuje na početku prvenstva i u plej-ofu za Ligu šampiona, govorio je i novom pojačanju Dalsiju, koga je ranije već trenirao, pričao je i Nemanji Radonjiću… sve možete pogledati u VIDEO prilogu.

Na prvom okupljanju blo je 26 igrača, uključujući četvoricu omladinaca, a bilo je primetno da među fudbalerima nema golmana Milana Borjana.

AKTUELNOSTI IZ PARTIZANA

Ultimatum upravi, apel Vladi Srbije

Grobari stavili Vazuru i Vučelića na „poternicu“

Vujošević: Partizan planski urušavan

Vazura: Stanojević najveće pojačanje

Stanojević: Mnogo posla, malo vremena

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!