Namešteno? Frka na Zapadu zbog meča u Zablaću (VIDEO)

Omladinac Zablaće Real Podunavci
Screenshot

Zapad trese veliki skandal – utakmica Srpske lige, između Omadinca iz Zablaća i podunavskog Reala (3:1), označena je sumnjivom. Sa velikom verovatnoćom da bude proglašena nameštenom!

Bliži se EURO 2024!

Na ovoj adresi možete pročitati pravila igre, registrovati tim, napraviti privatnu ligu, pozvati prijatelje da vam se pridruže, a najbolji će osvojiti nagrade. Neka Fantasy igre počnu!

Povezano

Odluku o meču 29. kola, odigranom 26. maja, doneće disciplinski organi regionalnog saveza, posle pisanih izjava zvaničnih lica i izveštaja stručne komisije.

Kako saznaje Sport klub, u ponedeljak je sporan meč trebalo da bude pregledan do detalja, uz stručnu opservaciju predstavnika trenerskog esnafa.

Postupak je inicirala prijava komesara za integritet FS Regiona zapadne Srbije.

Službena lica sa meča, delegat Dejan Maksimović, sudija Nikola Todorović, pomoćnici Ranko Stojanović i Filip Jovanović, četvrti arbitar Srđan Stefanović i kontrolor Saša Pavlović, bili su dužni da do petka, 7. juna, dostave izveštaje. Zvanično, utakmica se nalazi pod sumnjom da nije imala regularan tok i da je ishod unapred dogovoren.

Kako je uoči meča bilo indicija o nameštaljci, delegat Dejan Maksimović pročitao je igračima i sudijama deo Pravilnika o prevenciji i sprečavanju nameštanja utakmica. Po svoj prilici, uzalud!

Na utakmici u Zablaću, kako dokazuju i video snimci, svašta se dešavalo. Teško objašnjive greške odbrane, nizak intezitet defanzivne igre, čudni postupci pojedinih fudbalera – sve je sublimirano u konačnoj pobedi domaćina.

Da slučaj neće biti olako zatvoren potvrdili su i dodatni izveštaji. Konačnu odluku doneće Milan Mijailović, disciplinski sudija FS Regiona zapadne Srbije. Akterima se, prema nezvaničnim najavama, ne piše dobro…

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare