Natho besan posle derbija: Dosta je, ovo ima samo u Srbiji!

Partizan je u samoj završnici meča ispustio ne samo pobedu, već i bod, pa je Crvena zvezda slavila u 173. večitom derbiju.

Bibars Natho koji je ušao u 89. minutu bio je vidno nezadovoljan dešavanjima na terenu:

„Danas je samo jedan čovek pobedio. Ovo je druga utakmica da dolazimo ovde i da on radi svoj šou. Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana su glavni akteri, ne on. Ako niko neće o tome da priča, mi ćemo o tome da pričamo. Ovo je neverovatno, nije želeo da pogleda VAR (kod trećeg gola Zvezde) jer je znao da je pogrešio“, rekao je Natho i dodao burno:

„Dosta je! Ovde sam pet godina i niko ne priča o problemima. Svi govore: sve je u redu, ajde, ajde, idemo. Ne, nije u redu, dosta je više. Borimo se za klub, borimo se za navijače, a onda dođe sudija i ukrade nam sve. Naši navijači su bili u pravu. Trebalo je da izađemo sa terena kada nije hteo da pogleda VAR. Izvinjavam im se ovim putem. Trebalo je da povedem igrače van terena. Ono što se dešava ovde je previše“.

173. VEČITI DERBI

Nađ: Teren nikad ne napuštam, uprava odlučuje o Kupu

Endiaj posle pobede: Partizan se uvek žali

Kralj: Sudija i nalogodavac kao čuvari umesto da su iza rešetaka

Natho besan posle derbija: Dosta je, ovo ima samo u Srbiji!

Novi snimci tuče: Junačine biju motkama i stolicama (VIDEO)

Zvezdaši bacali topovske udare, grobari uzvratili bakljama!

Još uvek nije poznato da li će Partizan izaći na teren u sredu, a Natho je dao svoje mišljenje o tome da li je Ilić trebalo da sudi ovaj derbi:

Derbi 173

„Imam 36 godina i dosta sam uradio u karijeri. Ako žele da me kazne neka me kazne. Ovo je previše. Ovaj sudija je trebalo posle prethodnog derbija da bude udaljen dva meseca, a oni su mu dozvolili da ponovo sudi derbi. Ovo se samo u Srbiji dešava“, bio je besan Natho.

Za kraj, Natho je pred meč u sredu poručio:

„Svaki derbi je važan. Igraćemo i borićemo se, ali to nije ni važno na kraju“, rekao je Natho.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare