Nije bilo lako svariti poraz, ali izvukli smo pouke (VIDEO)

Na redu je novi duel između TSC-a i Vojvodine, ovog puta u Bačkoj Topoli.

Superliga Srbije

U poslednjem meču regularnog dela Vojvodina je uzbudljivom derbiju u Novom Sadu pobedila TSC sa 3:2. Isti rivali će se sad sastati u plej-ofu Superlige, ali na TSC areni.

„Isti protivnik, još bolji teren i uslovi za igru, tako da očekujem sličnu utakmicu, mada je svaka utakmica priča za sebe…“, rekao je na početku konferencije Žarko Lazetić.

Šef stručnog štaba TSC-a priznaje da su on i njegovi igrači teško „svrarili“ poraz u vojvođanskom derbiju.

„Analizurajući tu utakmicu izvukli smo pouke, igrači su i sami bili svesni gde su bili neki naši propusti, a koje su stvari bile dobre. Vojvodina je imala četiri šanse i dala nam je tri gola. Kapa dole, svaka čast. Nije nam lako da svarimo poraz, ali čestitali smo. Pouke su tu, ako oni ponovo budu tako klinički precizni, moraćemo i mi da se potrudimo da budemo isto tako precizni i tačni“, dodao je Žarko Lazetić.

Statistka kaže da TSC ove sezone prima više golova, ali i postiže više nego ranije. Sumirajući učinak posle 30 kola, Lazetić ističe:

„Rezultati su tu, mesto na kome se nalazimo ne bismo menjali ni sa jednom ekipom sa kojom se takmičimo, baš smo tamo gde želimo da budemo. Želimo tu i da ostanemo. Mislim da smo iznad očekivanja što se tiče bodova i da treba da se potrudimo da zadržimo taj nivo. Tim ima jako dobar kontinuitet što se tiče odnosa pobeda i poraza u našoj ligi i onoga što prezentujemo na terenu i to ćemo se truditi da zadržimo do poslednje utakmice.

Meč između TSC-a i Vojvodine na programu je u subotu od 15 časova u Bačkoj Topoli. TSC  je treći na tabali sa 60 bodova, Vojvodina četvrta sa 50.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!