Olajinka želi u Slaviju, Zvezda traži papreno obeštećenje

Olajinka
Starsport/Srđan Stevanović

Slavija pokušava da vrati Pitera Olajinku. Prema informacijama češkog sajta "Infotbal" igrač želi iz Crvene zvezde nazad u Prag, ali neće to biti laka misija.

Bliži se EURO 2024!

Na ovoj adresi možete pročitati pravila igre, registrovati tim, napraviti privatnu ligu, pozvati prijatelje da vam se pridruže, a najbolji će osvojiti nagrade. Neka Fantasy igre počnu!

Crvena zvezda ne pristaje na prodaju Olajinke, pa je verovatno zato i na ponudu Slavije odgovoreno paprenim zahtevom za obeštećenje.

Povezano

„U Slaviji postoji bojazan da bi transfer bio preskup. Srbi traže 6 miliona evra, a u klubu iz Praga se neće upuštati u takvo preplaćivanje“, navodi se u tekstu „Infotbala“.

Htela je Slavija i zimus da vrati Olajinku, ali nije došlo do dogovora.

„Sada je došlo do suštinske promene: Olajinka je pokazao veliko interesovanje za povratak u Slaviju. Sa Crvenom zvezdom je potpisao ugovor na još dve godine i ona ne želi da ga proda. Ipak, klubovi ostaju u kontaktu, transfer još nije definitivno na ledu“, pišu Česi.

Olajinka je najbolji stranac u istoriji Slavije (183 utakmice/50 golova), a u Crvenu zvezdu je stigao prošlog leta bez obeštećenja.

Kod Bahara nije igrao na osnovnoj poziciji krila, dok se kod trenera Milojevića osećao dosta komotnije i pružio je na terenu što se očekivalo.

Namešeteno u Zablaću?

Ovo je raspored Super lige Srbije

Ubljani doveli Argentinca

Mogućnost transfera Olajinke postoji u slučaju da osim Pume stigne i Nemanja Radonjić, ali i u takvoj varijanti nije isključeno da Milojević i uprava dođu do zaključka da im je iskusan Nigerijac neophodan.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare