Operacija ramena nije problem: Zvezda čeka beka iz Koreje

Seol
Reuters/Kim Soo-Hyeon

Džong Vu Seol je početkom maja operisao rame, ali to nije prepreka za dolazak u Crvenu zvezdu u letnjem prelaznom roku. Na Marakani su preduzeli mnogo koraka za angažovanje reprezentativca Južne Koreje i očekuje se potpis ugovora.

Prema najavama medija iz Južne Koreje, Seol neće biti u stanju da igra do sredine jula. To nije problem za Zvezdu, pošto su ključne utakmice za klub krajem avgusta u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Povezano

Seol je bio velika želja Crvene zvezde i u zimskom prelaznom roku, ali uprava i trener Ulsan Hjundaija spustili su rampu. Uveliko traje nova ofanziva sa Marakane i poslednje informacije su da će doći od transfera u Beograd.

Crvenoj zvezdi posebno odgovara što je Seol bek i za desnu i levu stranu, a Ulsan se nalazi pod pritiskom da definitivno pristane na transfer i zbog želje igrača da otvori evropsku avanturu. O srpskom šampionu dobio je lepe preporuke od saigrača iz reprezentacije Hvanga.

Seol je procenjen na 1,4 miliona evra, a obeštećenje za dolazak u Crvenu zvezdu biće najverovatnije nešto veće.

BURA U PARTIZANU

Ovo su potpisnici „Apela za spas“

Uprava Partizana: Mnogo neistina

Golac: Partizan je u rasulu

Marković: Stao sam uz legende

Od marta i utakmice za Džeonbukom u Ligi šampiona Azije, Seol je imao velikih problema sa desnim ramenom. Pokušaji da se izbegne operacija činili su se uspešnim jedno vreme, ali odluka o rešavanju muka na drugi način doneta je posle utakmice sa Seulom 4. maja.

SK izabrao „A“ i „B“ tim sezone

Evo dokle Katai ostaje u Zvezdi

Na Azijskom kupu u januaru i februaru, Seol je odigrao sve utakmice za Južnu Koreju i bio među najzapaženijim bekovima šampionata. Rođen je 1998. godine i do sada je igrao samo u domovini.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!