Ostojić: Kućno nevaspitanje; Natho: Sramota me broja 77!

Srbija - Super liga 25. maj 202123:29 > 23:38 26 komentara
Bojan Ostojić FK Partizan
Foto FK Partizan/Miroslav Todorović

Fudbalerima Partizana teško je pao poraz u finalu Kupa od Večitog rivala, a Bojan Ostojić i Bibras Natho posebno su prokomentarisali ponašanje pojedinih fudbalera Crvene zvezde.

Povezane vesti

Videlo se i tokom prekida prilikom izvođenja penala, kad se stvorila gužva, da su Ostojić i Natho bili među najnervoznijim igračima Partizana. Želeli su da se verbalno obračunaju sa pojedinim fudbalerima Crvene zvezde. Posle utakmice objasnili su i zašto:

Žao mi je što nismo osvojili kup, ali mogu da čestitam saigračima, dali su sve od sebe. Jednostavno penali su odlučili. Znamo da je tu šansa 50:50. Eto, otišlo je na njihovu stranu, u Zvezdinu korist. Ne znam šta bih još rekao. Okrećemo se novoj sezoni i moramo da vidimo gde smo i šta smo. Što se tiče ponašanja nekih igrača Crvene zvezde mislim da nije u redu i da je to nevaspitanje. Pre svega kućno, a mogu da kažem i nevaspitanje svog kluba. Mislim da nijedan igrač Partizana nije se ponašao u derbiju, ne pričam o izjavama pre utakmice, nego baš na utakmici, gde neki igrači kao što je Stojković da mu se unose u lice, da skidaju gaće ispred njega, mislim da to nije korektno. Znamo da je Stojke branio dosta za reprezentaciju, on je isto sportista kao i svi, tako da mislim da to nije nimalo korektno. Ali dobro, to je njihovo vaspitanje. Ja mislim da smo pokazali da smo veliki klub i žao mi je što nismo mogli da ostvarimo pobedu večeras„, rekao je Bojan Ostojić.

Bibras Nathko Natho FK Partizan
Foto FK Partizan/Miroslav Todorović

Stidim se što sam igrao isti meč sa brojem 77

I iskusni Izraelac posebno je apostrofirao ponašanje Marka Gobeljića.

Nismo pobedili i nismo osvojili kup, to se dešava u sportu, međutim, potrebno je imati minimum poštovanja prema fudbalu i rivalu. Ono što je uradio igrač sa brojem 77 je sramota. Nadam se da će neko u srpskom fudbalu preduzeti disciplinske mere. Za ono što je uradio morao bi biti kažnjen 10 utakmica. Nije pokazao ni minimum fudbalskog poštovanja. Stidim se što sam igrao u istom meču sa takvim igračem„, rekao je Bibras Natho.

 

 

 

 

Komentari (26)

Vidi sve komentare