Partizan otputovao u Sloveniju, rivali Kluž i Spartak

FK Partizan

Fudbaleri Partizana, predvodjeni novim trenerom Ilijom Stolicom, krenuli su u slovenački Ptuj na drugi deo priprema za novu sezonu.

Crno-beli će u Sloveniji boraviti do 2. jula i tokom priprema će odigrati nekoliko pripremnih utakmica. Kako je naveo klub, za sada je poznato da će crno-beli igrati protiv Kluža (24. jun) i protiv Spartak Trnave (28. jun). Stolica će na raspolaganju imati 24 igrača, dok se dolazak reprezentativaca Siniše Saničanina i Igora Vujačića očekuje 25. juna.

Povezano

Štoper Mihajlo Ilić se nalazi sa nacionalnom selekcijom U19 na Evropskom prvenstvu i kasnije će se priključiti ekipi, a naknadno će se priključiti i Danilo Pantić, saopštio je Partizan.

Spisak igrača Partizana za početak priprema: Aleksandar Popović, Nemanja Stevanović, Milan Lukač, Đorđe Mihajlović, Marko Živković, Mateja Stašević, Slobodan Urošević, Zlatan Šehović, Marko Jevtović, Saša Zdjelar, Ljubomir Fejsa, Bibras Natho, Nikola Terzić, Mihajlo Petković, Aleksandar Lutovac, Nikola Lakčević, Kvinsi Menig, Nemanja Jović, Filip Holender, Rikardo Gomeš, Marko Milovanović, Samed Baždar i Vanja Vlahović.