Petrić: Dobra provera protiv kvalitetnog protivnika

Andrija Pavlović Foto FK Partizan Miroslav Todorovic FKP-UNIVERZITETEA-K-15-01-223-13827-01
Foto FK Partizan Miroslav Todorović (Andrija Pavlović prima čestitke saigrača)

Fudbaleri Partizana su u prvom meču na pripremama u Turskoj odigrali nerešeno protiv rumunske ekipe Univerzitata iz Krajove.

Povezano

Meč u Beleku završen je rezultatom 1:1. Trener Gordan Petrić bio je zadovoljan posle meča.

„Pokazalo se da su igrači fizički spremni i da su ispunili zadatke po pitanju trčanja, što je meni trenutno najvažnije. Mladi igrači trebalo bi da uče pored starijih, mislim da je značajno što su igrali protiv jedne kvalitetne ekipe kojoj je ovo bila i generalna proba.“

Strelac jedinog gola Andrija Pavlović bio je zadovoljan kako je ekipa delovala u prvom poluvremenu.

„Mislim da smo odigrali sasvim dobro prvo poluvreme, trkački smo bili dosta dobri, s obzirom da su noge teške i da nas je stigao umor, mislim da je to bilo sasvim zadovoljavajuće za ovaj deo priprema. Na dobrom smo putu i na nama je samo da nastavimo da se pripremamo za nastavak sezone“, rekao je Andrija Pavlović za klupski sajt.

S njim se složio i iskusni golman Milan Lukač, jedini koji je na terenu proveo oba poluvremena.

„Nije loše, dobro smo izgledali, izlazimo iz teških treninga i mislim da smo ispunili zahteve koje je šef tražio od nas. Rezultat je i bitan i nebitan u ovom periodu, a utakmica je bila prava takmičarska. Najbitnije je bilo istrčati se dobro, mislim da smo i zaslužili pobedu. Nisu nam mnogo šansi stvorili, zadovoljan sam i kako su saigrači stajali na terenu“, istakao je Milan Lukač.

Mladi Mihajlo Petković igrao je u drugom poluvremenu.

„S obzirom da nam je prva utakmica – nije bilo lako. Jako smo radili u Beogradu, malo je i tvrđi teren, ali dobro, važno je da je bilo dosta trke“, kazao je Mihajlo Petković.

Sledeća provera na programu je 19. januara, protivnik će biti ekipa Ahmata iz Groznog.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!