Prelazni rok: Partizan dovodi Drezgića, Falko kod Mutua

Drezgić
Starsport/Srđan Stevanović

Ulazimo u poslednjih pet dana prelaznog roka u Srbiji. Sve transfere klubova iz najjača dva ranga, kao i najinteresantnije iz nižih, pratite u uživo blogu Sport kluba do 16. februara. I ne samo to, nego i prelaske srpskih igrača u zemljama gde je još otvorena fudbalska pijaca.

U nedelju je pažnju izazvala selidba nekadašnjeg golgetera Javora Nikole Petkovića u Žalgiris, pridružio se Nemanji Mihajloviću.

Povezano

Superligaši su bili tihi, pa je zabeležen samo dolazak Luke Čermelja u Novi Pazar. Uprava kluba sa Jošanice je pisala u subotu dva saopštenja, nezadovoljna suđenjem u Pančevu.

Prvo prolećno kolo kompletiraće se današnjom utakmicom Napredak – Spartak u Kruševcu, a juče su do pobeda došli TSC na gostovanju IMT-u i kragujevački Radnički na „Čika Dači“ protiv Nišlija.

Poslednji dan prelaznog roka je u Rumuniji, u Mađarskoj i Crnoj Gori traje do 14. februara, Hrvatskoj, Sloveniji i Švajcarskoj 15. februara, Srbiji 16. februara, Slovačkoj 21. februara, Poljskoj, Rusiji i Češkoj 22. febaruara, Bosni i Hercegovini 25. febaruara, a u Bugarskoj do kraja meseca.

Transferi u Emiratima mogući su do 21. febaruara, a u Kini sedam dana duže. U Južnoj Koreji je prelazni rok otvoren do 8. marta, u Japanu skoro do kraja sledećeg meseca, a u SAD do 23. aprila.

Tek je otvorena pijaca takođe u Švedskoj, Norveškoj, Kazahstanu, Islandu, Finskoj…

Bonus video

Uživo, prelazni rok

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!