Rastavac: Prvi gol nam je dao mirnoću i staloženost

FK Vojvodina

Trener Vojvodine Milan Rastavac zadovoljan je nakon prve pobede svog tima u prolećnom delu sezone.

Fudbaleri Vojvodine su u subotu u prvom meču u 2023. na „Karađorđu“ pobedili Kolubaru rezultatom 3:0, golovima Simića, Čumića i Malbašića.

„U drugom poluvremenu smo tek došli do naše igre, da budemo agresivni i brzi onoliko koliko želimo i to nam je dobar model za ubuduće. Čestitam igračima na tome što su pružili. Raduje me deo i u prvom i u drugom poluvremenu da smo bili fokusirani i da nismo upadali u neke kritične situacije, što mi daje jasne signale da sazrevamo kao ekipa. Verujem u naš rad i vreme koje provodimo zajedno. Gostima želim sreću u nastavku prvenstva i hvala navijačima koji su došli danas da nas bodre od početka do kraja utakmice“, rekao je Rastavac.

Trener Novosađana je istakao da mu je drago što je ekipa reagovala na poluvremenu i zaigrala mnogo bolje.

„Pomerili smo težište ka napred i dogovorili smo da prihvatamo tu igru sa rivalom na leđima i da se držimo svog plana. Napravili smo sitne korekcije i najvažnije je da je nakon toga prvi gol pao na vreme, jer nam je on doneo mirnoću i staloženost. I jedan i drugi model koji smo prikazali u prošlom i ovom kolu je naš. Moramo da se prilagodimo situaciji i u odnosu na to ko nam je protivnik. Mi želimo da budemo agresivni i da budemo još agresivniji u nastavku sezone“.

U narednom kolu Vojvodina u petak od 16 časova gostuje ekipi Mladosti u Lučanima.

Komentari (0)

Vidi sve komentare