Recko odslužio kaznu: Vraćam se jači i spremniji

Dragan Antić
Srđan Stevanović/Starsport

Prinudna pauza je završena – od 13. septembarskog dana 2022. Dragan Antić više nije na listi suspendovanih trenera. Vranjanac ponovo može na teren.

Popularni Recko „odslužio“ je 18-mesečnu kaznu i zatvorio jedan od najsloženijih slučajeva pred disciplinskim organima Fudbalskog saveza Srbije. Podsetimo, Antić je kažnjen marta prošle godine, zbog nesportskog ponašanja na prvoligaškom meču Trajala i Dinama.

Povezano

„Neka prozvanima služi odluka na čast, idem u pohod narednim izazovima. Pokazao sam da se nikoga ne plašim, jedva čekam posao… Neću još dugo odmarati“, najavio je Dragan Antić u izjavi Sport klubu.

Recko, ipak, ni poslednjih meseci nije sedeo skrštenih ruku.

„Žalio sam se Sudu za sportsku arbitražu, sa sedištem u Lozani. Očekujem brzo odluku, dokazaću da sam nevin. Ojačale su me nepravde, svašta sam preturio preko glave poslednjih meseci i godina. Idemo dalje, vraćam se jači i spremniji…“, najavio je Antić.

Poslednjih godina, kao trener Dinama iz Vranja, Antić se često nalazio na listi kažnjenih. Vodio je i žestok sukob sa Novicom Tončevom, predsednikom FS Regiona istočne Srbije i prvim čovekom Radnika. Zanimljivo, Dinamo je superligaške utakmice kao domaćin igrao, upravo, na stadionu u Surdulici…