Saznajemo: „Apel za spas Partizana“ konačno u javnosti

Ilić i Stojković
Starsport/Srđan Stevanović

Ujedinjeni navijači i bivši fudbaleri crno-belih ne pristaju na srozavanje ugleda kluba – u utorak popodne, najkasnije u sredu do podneva, javosti će biti predstavljen „Apel za spas Partizana“!

Proglas s potpisima preko 80 nekadašnjih prvotimaca kluba iz Humske, uz podršku svih navijačkih grupa.

Kriza Partizana

Kako saznajemo, potpisnici su ovog puta rešeni da idu – do kraja.

Bez obzira na svakojake klipove, znanih i neznanih, otvorene i skrivene, potpisnici „Apela za spas Partizana“ spremni su da javnosti predstave inicijativu o kojoj se i ranije pričalo. Do sada nije osvanula u javnosti, međutim, grupa fudbalera zapaženog imena i statusa u Humskoj, neće odustati od predstavljanja plana za spas voljenog kluba.

Apel bi, prema očekivanjima, trebalo da se nađe u javnosti najkasnije do srede.

Sport klubu je potvrđeno da su među potpisnicima, rešenim da u osvit leta 2024. otvore širok front za spas i zaustavljanje urušavanja Partizana, nalaze i Saša Ilić, Mateja Kežman, Vladimir Stojković, Lazar Marković, Nikola Ninković, Zvonko Varga, Budimir Vujačić, Nenad Bjeković junior, Damir Čakar, Goran Trobok, Slobodan Krčmarević, Vladimir Vermezović, Nenad Stojković…

Izostali su, zanimljivo, potpisi doskorašnjih trenera i prvotimaca, usko povezanih sa klubom.

Za sada, međutim, kako se čuje u grupi upućenih u inicijativu „Apela za spas Partizana“, spisak nije zaključen. Očekuju se i najavljeni su potpisi nekoliko prvotimaca zapaženog traga u klubu poslednjih godina.

Prema najavama, u konačnom spisku zahteva inicijatora i potpisnika apela, nalaze se dve ključne tačke – hitna ostavka Upravnog odbora Partizana u aktuelnom sastavu i demokratski izbori za novi skupštinski saziv.

Inicijativa je premijerno ujedinila i sve navijačke grupe. Po objavljivanju u javnosti, očekuju se naredni i konkretni koraci potpisnika, spremnih da udruženim snagama aktivno učestvuju u kreiranju budućnosti Partizana.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare