Simeunović, Radinović i Maslovar kao nekad: Traži se špic

Crna Gora 10. avg 202218:29 > 18:47 2 komentara
(Milan Simeunović, Duško Radinovic i Nenad Maslovar)
FB/Maslovar (Milan Simeunović, Duško Radinovic i Nenad Maslovar)

"Pola tima" nekadašnje Crvene zvezde okupilo se na Crnogorskom primorju...

Povezane vesti

Ovih vrelih dana najlakše je spas potražiti u vodi. Taj recept primenila su i trojica nekadašnjih jugoslovenskih fudbalera, koje je tokom karijera spojio jedan klub – Crvena zvezda.

S leva na desno Milan Simeunović, Duško Radinović i Nenad Maslovar ili ako hoćete nadimke Đavo, Braca i Maki. U jednom trenutku sva trojica su imali zapažene role na beogradskoj „Marakani“. Prvi kao golman, drugi u defanzivi, treći u veznom redu.

„Traži se špic“, poruka je koju su trojica nekadašnjih fudbalera, uz zajedničko poziranje u vodi, poslali na društvenim mrežama.

Milan Simeunović (55) je u Crvenoj zvezdi proveo od 1992. do 1996. godine. U nekadašnjoj Jugi branio je i za Borac iz Čačka, Slobodu iz Užica i Borac iz Banjaluke.

Duško Radinović (59) bio je standardni član najslavnije generacije crveno-belih, evropskih i svetskih prvaka iz 1991. Osim za Zvezdu (1989-1993), igrao je još i za OFK Titograd i nikšićku Sutjesku.

Nenad Maslovar (55) je dve sezone igrao za Zvezdu (1992-1994), pre toga za Bokelj, subotički Spartak i mostarski Velež.

Kasnije su Simeunović i Radinović najveći deo inostrane karijere proveli u Švedskoj, dok se Maslovar proslavio u Japanu odakle je 1997. stigao do dresa reprezentacije Jugoslavije.