SK: Nađ optužio Duljaja da je namerno dobio žuti karton

Duljaj i Nađ
Starsport/Srđan Stevanović

„Pucalo“ je jutros u Zemunelu, sukob Igora Duljaja i Alberta Nađa poljuljao je crno-beli tabor iz temelja!

Nesuđeni kormilar Partizanovog broda u predstojećem 173. večitom derbiju napustio je kamp u Zemunu posle verbalnog sukoba sa šefom stručnog štaba i praktično zatvorio sebi klupska vrata.

Burni dani u Humskoj

Barem dok Igor Duljaj bude vodio prvi tim!

Kako saznajemo, sukob rečima brzo se pretvorio u svađu i zapretio dodatnom eskalacijom – čak i upotrebom sile. Sve se završilo „samo“ na teškim rečima! U društvu Duljaja i Nađa našao se dovoljan broj prisebnih ljudi, kadrih da umire oba trenera. Fizičkog kontakta, na sreću, nije bilo!

Iz okruženja bliskom Partizanovoj struci već stižu i lako proverljive informacije o genezi sukoba.

Navodno, Duljaj i Nađ razmimoišli su se oko načina vođenja ekipe u predstojećoj utakmici na stadionu Crvene zvezde. Navodno, šef struke pominjao je telefonsku komunikaciju, što nije bilo po volji njegovom asistentu. Nađ se žestoko obrušio na šefa i odbio bilo kakvu mogućnost telefonskog vođenja utakmice sa tribina.

Nije to bilo sve, imao je šta i Duljaj da kaže u odbranu svoje teze.

Napokon, Nađ je otišao i korak dalje – optuživši šefa da je namerno dobio četvrti žuti kartona na Banovom brdu. Praktično, tvrdnjom da je Duljaj svesno išao na kartu suspenzije, doskorašnji asistent šefa stručnog štaba zatvorio je raspravu u Zemunelu.

SK TIM 30. KOLA SUPER LIGE

STADIONI ZVEZDE I PARTIZANA POD HIPOTEKOM

FSS ĆUTI I POSLE BRUKE U LUČANIMA

PLEJ-OF: KO S KIM DO KRAJA

Nedugo zatim, spakovao je stvari i napustio trening kamp Partizana.

Iz istih izvora stižu informacije da šef i asistent, poslednjih meseci, nisu na istim talasnim dužinama. Čekala se samo inicijalna kapisla za ozbiljniji sukob.

Odlazak Alberta Nađa protresao je ekipu iz korena i to u nevreme – pred dvomeč sa Crvenom zvezdom u roku od pet dana. Partizan, ipak, ima dovoljno potencijala u postojećem kadru za rešenje krucijalnog problema – ko će voditi ekipu u subotu na stadionu „Rajko Mitić“.

U opticaju su treneri iz aktuelnog stručnog štaba, crno-beli imaju mogućnost da privremeno angažuju i jednog od stručnjaka iz omladinskog pogona.

Konačnu odluku doneće, ipak, Igor Duljaj sa saradnicima iz sportskog sektora.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare