SK saznaje: I Salcburg u igri za Kneževića iz Mačve

Branislav Knežević
Privatna arhiva

Mačvin supertalentovani vezni igrač Branislav Knežević (18) mogao bi uskoro da dobije krila, Red Bulova krila i odleti iz Šapca u Salcburg.

Bar je takva informacija stigla iz inostranih izvora do Sport Kluba. A, da li će Knežević zaista dobiti krila, zavisi ipak i od toga kako će se pokazati ostali aspiranti za njegov paraf, konkretno, koliko su novca spremni da izdvoje za transfer.

U rukovodstvu šabačkog superligaša ne pominju imena, što je i razumljivo, otud je v.d. predsednika Dragan Antonić saopštio u razgovoru za SK:

Postoji niz zainteresovanih sredina, videćemo…Hoćemo da bude zadovoljan i Knežević, ne žurimo, sve u svoje vreme. Pitanje je da li će to biti ove zime ili ćemo da sačekamo leto. Umnogome, naravno, zavisi od visine ponude.“

Pokušaćemo da ubedimo gospodina Antonića da kaže još nešto, ide akcija: Ko je, uz ranije pominjan Udineze, pa i Crvenu Zvezdu, sad i Salcburg, u igri za Kneževićev paraf?

Nemojte da me terate da obelodanim ono što trenutno nije za otkrivanje.“

Ako u obzir uzmemo i neke od najpoznatijih grčkih i švajcarskih klubova?

Vaše pravo“, nasmejao se čelnik Mačve.

Nema odustajanja, Grčka i Švajcarska?

Rekoh da mnogi nišane Kneževića, nisu, eto, izuzetak ni Grci, ni Švajcarci. I, tu, izvinite, moram da stavim tačku“, uzvratio je Dragan Antonić.

SK se zahvaljuje Antoniću, želi korak dalje, u prilog tome i naše saznanje da se u trci nalazi grčki velikan PAOK, proverićemo da li je o svemu obavešten Branislav Knežević…

Niko mi ništa ne govori, ni ljudi iz Mačve, ni menadžer. Ćutim i radim, treniram, ne zapitkujem…Četvrtog januara počele su pripreme seniorskog pogona pod vođstvom trenera Slaviše Jelića i Alfreda Jermaniša, vreme nisam gubio ni dok je zvanično trajala pauza, vežbao sam sa omladincima koje predvodi šef Dragoslav Kostić. Moj odmor je trajao samo sedam dana zato što sam ja tako hteo, u fudbalu uvek želim više, bolje, jače…Znam da mogu“, naglasio je Knežević (pod ugovorom sa Mačvom do juna 2022. godine), za Sport Klub.

Pred njim je budućnost. Možda u gradu kome se putnici, turisti uvek vraćaju kada im stvarnosti bude previše, kako bi opet osetili čaroliju, gradu jednog od najznačajnijih i najuticajnijih svetskih kompozitora klasične muzike, Mocartovom gradu, Salcburgu.

Komentari (0)

Vidi sve komentare