SK saznaje: Partizan odustao od transfera Mijailovića

Srbija - Super liga 21. jan 202219:23 > 20:32 5 komentara
Srđan Mijailović, Čukarički
Srdjan StevanovicStarsport

Želja je postojala, zapelo je, ipak, oko onoga što stavlja tačku i vodi na potpis ugovora, novac se nametnuo kao nepremostiva prepreka: Obrni, okreni, Partizan je, kako Sport Klub saznaje, odustao od transfera Srđana Mijailovića, veziste Čukaričkog.

Klub iz Humske nije, dakle, hteo da ispuni finansijski zahtev Brđana, pregovarači jednostavno nisu mogli da približe stavove, tako da ono što se, kada se prvi put pojavila informacija o zainteresovanosti lidera ovosezonske prvenstvene trke, činilo da će, možda, i biti izgurano, danas u popodnevnim satima palo je u vodu.

Povezane vesti

Mijailović ostaje prvotimac Čukaričkog i zato će Partizan jedno od rešenja za srednji red tražiti na drugoj strani, pokušaće da se dogovori sa svojim nekadašnjim članom, spreman je neko vreme da sačeka Ljubomira Fejsu, koji, zasad, ne odustaje od nastavka inostrane karijere.

Pritom se nikome ne žuri, a ukoliko iskusni vezista odluči da se vrati u Srbiju, onda je, svakako, dobrodošao. Izlišno je i pominjati Fejsino znanje, iskustvo… Zna se šta Partizan hoće, šta ga najviše interesuje… za takav poduhvat… Da, Fejsa bi mogao da bude od velikog značaja na putu do ostvarenja cilja, osvajanja šampionske krune.

Ekipa jesenjeg prvaka u nedelju leti u Tursku, za nastavak sezone pripremaće se i Aleksandar Šćekić, ali ne više u Partizanu, nego u Zaglebju pošto se sasvim razbistrila situacija, crnogorski internacionalac se odrekao zaostalih dugovanja i dobio odrešene ruke da parafira četvorogodišnji ugovor u Poljskoj.