SK: Skupština FSS pred „pucanjem“, ništa od izbora?

Bjeković i Šurbatović
SK

Izbor Nenada Bjekovića za predsednika FSS pod velikim je znakom pitanja, saznaje Sport klub. Sa mnogih strana stižu informacije da Izborna skupština, najverovatnije, neće imati kvorum od 43 delegata.

Saznajemo da su delegati istočnog i zapadnog regiona, u ponedeljak jutro, dobili crveno svetlo za odlazak u Staru Pazovu. I samo kopernikanski obrt, u naredna dva sata, mogao bi da promeni odluku o već izvesnom „miniranju“ sednice u Sportskom centru FSS.

Povezano

Uz vidno nezadovoljstvo pojedinih delegata Vojvodine, predstavnika Crvene zvezde i nekoliko klubova, skoro je izvesno da aktuelna garnitura neće uspeti da obezbedi kvorum za održavanje sednice. Automatski, biće odložen, ili stopiran, izbor Nenada Bjekovića za predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

U trenucima paničnog prebrojavanja ko će put Stare Pazove, a ko ne, neizvesno je da li će sednica, zakazana za 14 časova, uopšte i početi.

Eventualni skandal, neviđenih razmera, mogao bi da izazove i tektonske potrese na Terazijama 35. Nije isključeno da se, u slučaju odlaganja završetka izbornog procesa, Fudbalski savez Srbije nađe na udaru UEFA… I to pred Mondijal u Kataru.

Budite, uz portal Sport kluba, u narednim satima.

Sa lica mesta, iz Stare Pazove, pratićemo dešavanja uoči najavljene sednice Izborne skupštine FSS.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare