SK: Tumbaković se vraća u srpski fudbal

FSS

Nekadašnji selektor, Ljubiša Tumbaković, vraća se u srpski fudbal, potvrđeno je Sport klubu iz više izvora. Prema najavama, iskusni stručnjak, u petak popodne, biće promovisan u predsednika Organizacije trenera Fudbalskog saveza Srbije.

Predlog da se Ljubiša Tumbaković prihvati odgovorne funkcije potekao je od njegove matične sekcije – Fudbalskog saveza Beograda.

Povezano

Saznajemo da će bivši selektor Srbije i Crne Gore, trener Partizana, AEK-a, kineskih klubova Šandong i Vuhan, pečalbar u Saudijskoj Arabiji i Iranu, biti i jedini kandidat na Izbornoj skupštini u Beogradu. Očekivana je i jednoglasna podrška delegata.

Tumbaković se nije u lepom raspoloženju rastao sa čelnicima Fudbalskog saveza Srbije. U eri mandata Slaviše Kokeze, posle neuspelog baraža za EP 2020, sa Škotskom, mesec dana kasnije ostao je bez podrške Izvršnog odbora srpske kuće fudbala. Selektor je na Terazijama, u međuvremenu, ostavio bogat izveštaj o stanju i problemima unutar državnog tima.

Prema najavama iz dobro upućenih izvora, neizvesno je da li će se novi predsednik pojaviti na sednici u Beogradu.

Istog dana, u večernjim satima, predsednika će dobiti i sudijska organizacija. Jedini kandidat je Beograđanin Dejan Delević.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare