Stanojević: Gotovo je, odlazim iz Partizana!

Srbija - Super liga 26. maj 202221:00 > 21:17 44 komentara
Aleksandar Stanojević
FK Partizan

Aleksandar Stanojević je čestitao Crvenoj zvezdi na osvajanju Kupa srbije, ali ne i na tituli prvaka. 

Šef struke Partizana Aleksandra Stanojevića čestitao je crveno-belima na trofeju u Kupu Srbije. 

– Mislim da smo bili konkretniji, opasniji po protivnički gol. Jednostavno, nismo koristili šanse. Oni su imali Kataija, koji je iz dve individualne šanse rešio utakmicu. Mi naše situacije nismo rešavali – kazao je Stanojević, koji se potom vratio na dešavanja tokom sezone: 

– Za Kup se slažem, za šampionat se ne slažem da je Crvena zvezda bila bolja. Brutalno smo pokradeni, to su bile činjenice. Nemamo zamerke ovde, čim nas neko pobedi, moramo da mu čestitamo. 

O svojoj sudbini na klupi Partizana Stanojević je kratko rekao: 

– Da ne stavljam sebe u prvi plan, neću da pričam sad o tome. Sutra ću pričati sa ljudima u klubu o svemu. Uglavnom, rešio sam u svojoj glavi šta i kako dalje.

Na konferenciji za novinare Stanojević je nastavio na istu temu, sada sa mnogo konkretnijim odgovorom. Na pitanje „šta će reći igračima kad ih bude video na sledećem treningu“, kazao je:

– Teško da ću ih videti na treningu. Kao što vas sve zanima, rekao sam rukovodstvu da odlazim, ako ne ovojimo titulu. Ja ću se povući i ostajem pri toj odluci. Još posle Čukaričkog sam to kazao ljudima u klubu, video sam u kom pravcu to ide, znao sam da ću dati ostavku na kraju sezone i to ću ispoštovati. Već sam igrače obavestio o tome – rekao je Stanojević, koji je potom dodao:

Hteo sam ovo za sutra da ostavim, ipak je Kup neka institucija u ovoj zemlji… Ali, kad me već pitate tako konkretno, ne mogu da slažem. Ponosan sam što sam bio deo ove priče i što sam radio sa ovim momcima. Ne kajem se sto sam se vratio u Partizan. Bilo je stvari koje su zapisane, koje je neko negde zapisao. Razočaran sam, u 21. veku da ne znate šta je regularno. Mislim da to ni u okruženju nema, a kamoli negde drugde se dešavaju takve stvari.