Superligaška „bomba“: Lalatović preuzima Mladost GAT

Nenad Lalatović
Starsport/Nenad Mihailović

Nazire se „detonacija“ na superligaškim terenima – Nenad Lalatović prvi je kandidat za šefa stručnog štaba Mladosti GAT.

Prema istim izvorima, kontakti su već uspostavljeni i aktuelni trener niškog Radničkog mogao bi da sedne na klupu Novosađana odmah posle međusobnog duela dva tima, zakazanog za ponedeljak.

Povezano

Rukovodstvo Mladosti GAT, posle rastanka sa Ljubomirom Ristovskim, rešeno je da sačeka odluku Nenada Lalatovića. Zato nije ni imenovalo šefa struke, pa će u ponedeljak ekipu predvoditi jedan od trenera zaposlenih u klubu. Velike su šanse da promocija Nenada Lalatovića usledi nedugo posle meča sa Nišlijama. Čeka se konačno „da“…

Radničkom ne ide prema očekivanjima u prolećnom delu šampionata. Da je situacija od idilične moglo se čuti direktno i od Nenada Lalatovića – utakmicu sa Napretkom presedeo je na klupi zbog „razmimoilaženja sa rukovodstvom“, posle poraza od Vojvodine na meti kritike šefa struke našli su se fudbaleri. Ekipa sa Čaira u 2023. pobedila je samo lučansku Mladost, uz po dva remija i poraza, nalazi se na 13. superligaškom stepeniku. Daleko od ambicija i projektovanih planova.

Novosađani, na drugoj strani, sa 16 bodova stoje zakucani na poslednjem mestu. Bela zastava nije istaknuta u taboru Mladosti GAT, klub ima novac da angažuje zvučna imena, što se videlo i u zimskom prelaznom roku. Stiglo je 13, otišlo 16 fudbalera…

Mladost GAT i niški Radnički igraće u ponedeljak, od 18 časova, na novosadskom „Karađorđu“. Biće zanimljivo…

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare