„Procureo“ plan: Šta nam govore imena na Terzićevoj tabli

Starsport / Twitter screenshot

Ugledala je tabla sa zida kancelarije generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića svetlost interneta i postala atrakcija na "mrežama". Tu su potencijalne novajlije i eventualni izlazni transferi, a Sport klub vam donosi analizu prikazanog.

Slika nastala „skrinšotom“ sa video zapisa potvrđuje informaciju Sport kluba da će krilni napadač Puma biti plaćen tri miliona evra, a nema Radonjića na spisku i to može da znači da je Nišlija ipak odustao da se preseli na Marakanu.

Povezano

U planovima Zvezde je kupovina beka Seola od Ulsana za 1,2 miliona evra, potrvđuje se i dolazak Dalsija bez obeštećenja. To su igrači i o kojima ste i imali prilike da pročitate na Sport klubu.

Terzićeva tabla ukazuje i da se traži špic, kao i vezni igrač koji bi bio plaćen između tri i četiri miliona evra.

Tu je i kao potencijalno pojačanje rumunski reprezentativac Razvan Marin, a kakva je situcija oko njegovog angažovanja moći ćete da pročitate uskoro u novom tekstu Sport kluba.

Gornji levi ugao još je interesantniji i otkriva koji igrači bi trebalo da odu iz Crvene zvezde, kao i koliko se obeštećenje očekuje.

Navedeni su: Hvang (7.000.000 evra), Bukari (6.000.000), Leković (4.000.000), Šerif Endiaj (6.000.000), Kraso (1.000.000), Glazer (5.000.000) i Stamenić (4.000.000).

Tu je i Cvetković iz Čuke

Na delu table koji se vidi, među formacijski poređanim igračima, uz Sremčevića je u špicu postavljen Mihajlo Cvetković.

Nema sumnje da će Crvena zvezda želeti da dovede bisera Čukaričkog i najboljeg kadeta Srbije.

Napisano na Terzićevoj tabli ukazuje da su Bukarijevi i Stamenićevi transferi nešto manji nego što je osvanulo u javnosti ili su vezani za bonuse koji bi tek trebalo da sume popnu na sedam i pet miliona evra.

Posebno je interesantno da se napisano kosi sa najavama iz Zvezde da neće biti prodat Glazer, a uklapa u informaciju Sport kluba da će Izarelac nastaviti karijeru u Francuskoj.

Smenjuju Lazovića, Zbiljić predsednik

Novo bonus pravilo u Srbiji?

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare