Teža povreda fudbalera Zvezde u kvalifikacijama za EP

(Irakli Azarov u dresu Crvene zvezde protiv Leha na pripremana u Beleku) BELEK 15.01.2023 PILKA NOZNA MECZ SPARINGOWY LECHIA GDANSK - FK CRVENA ZVEZDA BELGRAD --- FOOTBALL POLISH LEAGUE SPARING
GRZEGORZ RADTKE / 058sport.pl/NEWSPIX via Guliver (Irakli Azarov u dresu Crvene zvezde protiv Leha na pripremana u Beleku)

Fudbaler Cevene zvezde i reprezentativac Gruzije Irakli Azarov morao je zbog povrede ranije da napusti teren na meču u Batumiju.

Povezano

Gruzija je kvalifikacije za EURO 2024 počela večeras utakmicom protiv Norveške (1:1), nakon što je bila slobodna u prvom kolu.

Selektor Gruzije i nekadašnji francuski reprezentativac Vili Sanjol u statnu postavu uvrstio je i levog beka Crvene zvezde Iraklija Azarova. Nažalost, 21-godišnji fudbaler je u 70. minutu doživeo bolnu povredu, zbog koje nije mogao na nastavi meč. Teren je napustio hramajući uz pomoć lekara i fizioterapeuta gruzijske selekcije.

Azarovu je ovo bio 11. meč u nacionalnom dresu.

On je u Zvezdu došao prošle godine iz Dinamo Batumija. Za crveno-bele je ove sezone odigrao 13 utakmica u Superligi Srbije.

REUTERS/Irakli Gedenidze (Reprezentacija Gruzije, Irakli Azarov sa brojem 15 drugi zdesna u donjem redu) UEFA Euro 2024 Qualifiers - Group A - Georgia v Norway
REUTERS/Irakli Gedenidze (Reprezentacija Gruzije pred početak meča sa Norveškom, Irakli Azarov sa brojem 15 drugi zdesna u donjem redu)