Trener Zvezde napustio Beograd: Bahar otputovao u Izrael

Bahar
Starsport/Srđan Stevanović

Barak Bahar je napustio Beograd i otputovao u Izrael. Stvorili su se uslovi da trener Crvene zvezde prvi put od početka ratnog sukoba poseti porodicu u Tel Avivu, a u domovini će provesti nekoliko dana.

Naredni trening fudbalera Crvene zvezde zakazan je za petak, a do tada se očekuje Baharov povratak u Beograd. Počeće tog dana pripreme za mečeve sa Vojvodinom u prvenstvu i Jang bojsom u petom kolu Lige šampiona.

Povezano

Bahar je u prethodnih tridesetak dana na razne načine pokazivao koliko je potresen zbog zbivanja u Izraelu, na poslednjih nekoliko utakmica nosi i lančić oko vrata sa apelom za oslobađanje kidnapovanih.

Sada je Bahar u prilici da pruži i iz blizine podršku svom narodu, a ostaje da se vidi hoće li kao i ranije držati motivacione govore vojnicima i oficirima. U Izarelu ima nadimak „General“ zbog jake mentalne snage, pa je bilo situacija kad je razgovarao sa vojnim licima.

Sigurno je da će Baharu biti lakše posle susreta sa suprugom i decom, često prinuđenim u minulih tridesetak dana da se skrivaju u bunkerima kad se uključuje sirene za vazdušnu opasnost.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare