TSC doveo pojačanje iz Milana: Još jedan Lazetić u Topoli

Guliver

Trećeplasirani tim Super lige Srbije nastavio je sa formiranjem tima za narednu sezonu.

TSC će i naredne sezone predstavljati Srbiju u Evropi, i naredne sezone ekipa iz Bačke Topole ima zagarantovanu najmanje ligašku fazu Lige konferencije.

Povezano

Ekipa koju sa klupe veoma uspešno predvodi Žarko Lazetić dovela je veliko pojačanje, iz Milana je na pozajmicu stigao Marko Lazetić. Radi se o sinu trećeg brata iz porodice Lazetić, Nikola je trenutno direktor mlađih reprezentativnih kategorija u FSS-u.

Marko Lazetić je rođen 22. januara 2004. godine u Beogradu, igra na poziciji napadača. Karijeru je počeo u mlađim kategorijama Crvene zvezde, pousezonu je proveo na pozajmici u Grafičaru, pre potpisa ugovora sa italijanskim gigantom Milanom.

Roso-neri su ga potom slali na pozajmice u austrijski Altah, a potom u holandsku Fortunu iz Sitarda. Lazetić je prošao sve mlađe reprezentativne kategorije Srbije.

TSC je već angažovao štopera Makija Banjaka u toku prošle sezone, na istoj poziciji stigali su i hrvatski internacionalac Luka Capan, kao i povratnik iz inostranstva Dušan Stevanović, kao i desni bek Stefan Jovanović.

Ugovor je produžen sa golmanom Nemanjom Jorgićem, ofanzivnim vezistom Bencem Šošom, a profesionalni ugovor potpisao je Stefan Trajković. Klub su napustili Goran Antonić i Miloš Cvetković, kojima su istekli ugovori, iskusni desni bek potpisao je za Čukarički.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare