TSC pred Zvezdu: Hajde, da uradimo nešto veliko

žarko lazetić, fk rsc
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

TSC u sredu dočekuje ekipu Crvene zvezde od 16.00, a trener ekipe iz Bačke Topole Žarko Lazetić se nada da bi njegova ekipa mogla da iznenadi.

„Pre svega, ne želimo da izgubimo priliku da pobedimo Crvenu zvezdu, jer to se retko dešava“, rekao je Lazetić, pa dodao:

„Oni su u protekle četiri godine izgubili, čini mi se, samo dva puta, od timova, a da to nije Partizan. Tako da na ovu utakmicu gledamo iz te perspektive, da uradimo nešto veliko“.

Trener vojvođanskog superligaša ističe da protiv „večitih“ nikada ne bi odmarao igrače i čuvao ih od kartona, kao što to pojedini rade.

„Voleo bi da ljudi to shvate i vide”.

TSC će biti bez Domlagića, Stojiljkovića, Škuletića, Pinta i Tomanovića, tako da će biti oslabljeni, ali to neće biti veliko opterećenje – ko god je na terenu imaće isti zadatak.

„Šta reći kada igrate protiv ekipe koja je šampion poslednje četiri godine. Pomenuo sam da oni vrlo retko gube ili igraju nerešene utakmice. Partizan kao naš drugi najbolji tim uz Zvezdu nije uspeo da im da gol u tri utakmice. To sve govori kakva nas utakmica očekuje. Sa naše strane, mi ćemo dati sve od sebe da ostvarimo po nas povoljan rezultat“, zaključio je Lazetić.