Tužio Zvezdu, hoće ga Barsa

Miladinović
Starsport/Peđa Milosavljević

Jovan Miladinović, promocijom u prvotimca Crvene zvezde sa 16 godina označen za najtalentovanijeg golmana u školi sa Marakane, posle sklanjanja u drugi plan i odbijanja da promeni menadžera tužio je klub i traži raskid ugovora.

Rasplet situacije prate veliki klubovi, a iz Španije stiže vest da za golmana rođenog 2007. ozbiljno interesovanje pokazuje Barselona. Već je izvesno da će rođeni Kraljevčanin posle Zvezde u inostranstvo. Trenutno je najbliži Holandiji.

Povezano

Miladinović se obratio Veću za rešavanje sporova FSS i kao povod naveo potcenjivački pristup kluba, uz zahtev da po tom osnovu dobije raskid ugovora i slobodu.

Posle razmimoilaženja sa rukovodstvom, Miladinović je letos vraćen u mlađe kategorije crveno-belih i od tada ne brani ni za jednu od selekcija šampiona Srbije. To je bio jedan od argumenata za tužbu, uz navode da je usled statusa u klubu otpisan i iz kadetske reprezentacije Srbije.

Miladinović je do sada branio na jednoj prijateljskoj utakmici za prvi tim Crvene zvezde, a na dve zvanične nalazio se na klupi.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare