Utučeni Duljaj poslao dirljivu poruku Dejanu Stankoviću

Igor Duljaj
Starsport/Srđan Stevanović

Pred fudbalerima Partizana je utakmica sezone, ali gostovanje Crvenoj zvezdi nije bila najvažnija stvar za Igora Duljaja danas.

On je izlaganje na konferenciji za medije pred 173. „večiti derbi“ počeo porukom podrške kolegi i nekadašnjem saigraču, Dejanu Stankoviću i njegovom sinu, Stefanu.

VIŠE O OVOM SLUČAJU:

„Pre nego što odgovorim na vaše pitanje, moram da kažem jednu stvar koja mi je na srcu. Partizan mi je, odnosno sport mi je omogućio da upoznam mnogo divnih ljudi. Među njima je i moj saigrač iz reprezentacije Dejan Stanković, koji zajedno sa starijim sinom Stefanom vodi borbu…“, govorio je Duljaj i nastavio:

„Ovom prilikom želim da ga puno pozdravim i da u svoje, i ime svih ljudi koji ga poštuju i vole, poželim da njegov sin što pre ozdravi“.

Sin Dejana Stankovića, Stefan, nalazi se u bolnici u Milanu od 13. aprila. Još nije poznato šta se dogodilo sa sinom legende srpskog fudbala, a sada šefom struke Ferencvaroša, koji je odmah nakon vesti iz Italije napustio Budimpeštu i pridružio se porodici i sinu.

Trener crno-belih govorio je potom o gostovanju na „Rajku“, ponašanju sudije Pavla Ilića, zdravstvenom stanju svojih igrača i ostalim redovnim fudbalskim temama.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare