Verovali, ili ne: Da, penal u Pančevu čist je kao suza!

Pavle Ilić
Starsport/Srđan Stevanović

Nizale su se riplijevske vesti ovog proleća u fudbalskoj Srbiji, a poslednja ima težinu duple iz rubrike „verovali, ili ne“! Sudija meča OFK Železničar – Novi Pazar nagrađen je vrlo dobrom ocenom. Iznad proseka!

Kragujevčanin Pavle Ilić položio je ispit u Pančevu i od kontrolora Branka Pavlovića, kako saznajemo, dobio visoku ocenu.

Povezano

Zvanično, utvrdio je posmatrač iz Zrenjanina u izveštaju sa utakmice, ispravno je dosudio za jedanaesterac Železničar u 80. minutu utakmice. To se da naslutiti na osnovu zaključene kontrole, podvedene pod konačan sud – „važne odluke pravilno dosuđene“.

Kako se čulo u fudbalskim krugovima, dan posle sada već antologijskog penala za domaći tim, koji će najverovatnije direktno odlučiti borbu za opstanak, pojavilo se objašnjenje da je prvotimac Novog Pazara, Adetunđi Adešina, u ključnom momentu igrao – laktom.

I da je „bilo elemenata“ za kazneni udarac!

ZVEZDA PRODALA BUKARIJA U AMERIKU

NASER ĐIGA OSTAJE CRVENO-BELI, NOVAC BAZELU

SELEKTORU STOJKOVIĆU UGOVOR U PONEDELJAK

Tako je smatrao i Branko Pavlović u konačnom izveštaju. Nekadašnji mahač iz Zrenjanina, danas predsednik vojvođanske organizacije sudija i nezvanično posebno uticajan u aktuelnom sazivu Sudijske komsije Dejana Santrača, prenebregao je i sopstvenu ulogu, ne hajući što će uskoro mlađim kolegama morati da objašnjava kako je to Pavle Ilić doneo ispravnu odluku u Pančevu.

POSRNUĆE FUDBALSKE SRBIJE U 11 TAČAKA

I da li je lopta Adešinu pogodila u leđa, ili lakat, što je očigledno smatrao najbitnijim u opravdanju odluke nesagledivih posledica po regularnost superligaškog takmičenja.

Konačnu ocenu o suđenju Pavla Ilića, aktera dva prolećna večita derbija, zaključiće Sudijska komisija FSS. Nije teško pretpostaviti kakva će biti…

Presedan za sva vremena!

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare